Alternatief Wordpress

Op zoek naar een alternatief voor WordPress? Maak dan kennis met Fundamental van Ittica Media. Een volwaardig alternatief op maat met een krachtig design. Fundamental is een perfect functioneerde website of webshop die jouw bedrijf representeert zoals jij dat wilt. Wij luisteren naar de doelen die je wilt behalen en ontwikkelen een waanzinnige website naar jouw wensen. 

Een website op maat voor de perfecte eerste indruk

Een eerste indruk is ontzettend belangrijk. In deze fase zullen de potentiële klanten bepalen of zij afhaken of dat zij nog verder gaan kijken op jouw website of webshop. Wij maken websites volledig op maat met ons eigen beheersysteem Fundamental. Hiermee zetten we jouw onderneming op een effectieve wijze op de kaart. Een goedwerkende webwinkel is belangrijk voor het weergeven van je merk, de online vindbaarheid van je onderneming en het aantrekken van klanten. We designen de website op basis van doelen en verwachtingen die wij uitgebreid met jou besproken hebben. 

Waarom Fundamental wel en WordPress niet?

Bij het behalen van online successen is een goede basis van fundamenteel belang. Wij hebben jarenlang keihard gewerkt aan de ontwikkeling van ons eigen beheersysteem. In ons CMS zijn de nieuwste features verwerkt; stabiel, eenvoudig in gebruik en met de tijd mee. Fundamental biedt oplossingen voor alle websites en webshops op maat. Maar waarom Fundamental een geschikte keuze is vergeleken een Open Source zoals WordPress?

  • Je bent niet meer afhandelijk van derden; bij een Open Source ben je altijd afhankelijk van derden. Een plug-in of een update kan al zorgen voor een crash van de website en hier heb je zelf heel weinig invloed op.
  • Schakelen naar maatwerk is mogelijk; bij Fundamental bieden we naast ons basispakket met alle nodige functionaliteiten ook de kans om modules op maat te ontwikkelen. 
  • Fundamental is geoptimaliseerd voor zoekmachines; ons CMS is zo ingericht dat de zoekmachines informatie ontvangen zoals ze dit willen. Uiteraard moet de content aansluiten op het verwachtingspatroon, maar de mogelijkheden dragen wij eenvoudig aan!
  • Onderscheiden van de massa; voor de zoekmachines het heel belangrijk dat jij uniek bent. Dit geldt niet alleen voor je content, maar ook voor de structuur van de code. Door jouw website of webshop te onderscheiden van een standaard oakket zoals WordPress, heb je weer een stapje voor. 

In 4 stappen een succesvolle website

Onze werkwijze bestaat bij elk project uit de ECDC-methode. Dit zijn de 4 stappen Explore, Create, Develop en Connect. 

1. Explore

Na de aanvraag van een demo of contact over een eventueel gewenst project, vindt er een Explore-gesprek plaats. In dit gesprek proberen wij zo veel mogelijk informatie te vergaren om wensen, functionaliteiten, doelgroepen en kansen concreet te maken. Wij kunnen hier strategisch meedenken om jouw nieuwe website of webshop nog succesvoller te maken.

2. Create

Deze fase start direct nadat de Explore-fase is afgerond. Onze designers doen in deze fase er alles aan om een waanzinnig webdesign voor jouw nieuwe website of webshop te ontwikkelen. Alles wat enigzins creatief is, maken wij tijdens deze fase. 

3. Develop

Zodra de designs door jou zijn goedgekeurd in de Create fase, kunnen onze developers starten met bouwen. We stellen het team nauwkeurig samen zodat iedere expertise optimaal wordt benut. Denk aan front-end developers die de website grafisch realiseren en back-end developers die op maat gemaakt modules maken in Fundamental (CMS systeem).

4. Connect

De juiste doelgroep bereiken is misschien wel het belangrijkste onderdeel van jouw nieuwe website, wat heb je er anders aan? Onze marketing afdeling kunnen hier adviseren waar nodig en kunnen op verzoek de website inhoudelijk optimaliseren voor de zoekmachines. Zo kan jouw nieuwe website of webshop online gevonden worden. 

Is Fundamental iets voor jouw onderneming?

Benieuwd naar de mogelijkheden betreft ons eigen CMS Fundamental en of deze aansluiten bij de wensen van jouw nieuwe website of webshop? Plan gerust een afspraak in met onze specialisten en bespreek alle mogelijkheden. 

Gratis demo aanvragen

Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Dennis!