Websites

Vandaag de dag kan je niet meer zonder een website om jezelf of je bedrijf te profileren en te etaleren. Het is niet alleen een website, maar het is het online visitekaartje van je bedrijf. Met de op maat gemaakte websites van Ittica Media heb je niet niet alleen een mooie website, maar ook een website die uitstekend werkt, met goede service en een waanzinnig design. Wij leveren wij unieke desings gecombineerd met uitstekende functionaliteiten. 

Professionele website op maat

Met een professionele website zet je op een effectieve wijze jouw idee, project of onderneming op de kaart. Zelf de inhoud van je website beheren gaat echt heel eenvoudig met ons beheersysteem. Onze websites worden gemaakt op basis van de modernste technieken en met een actueel design. De websites zijn heel goed vindbaar in de zoekmachines en zijn uiteraard toegankelijk voor elk type apparaat dat je gebruikt. Je maakt binnen enkele seconden een nieuwe pagina aan of voegt nieuwe producten toe. 

Een website die wel doet wat je verwacht

Potentiële klanten beginnen hun klantreis vaak online. Een goed werkende website is daarom essentieel om deze doelgroep te kunnen bereiken. Vormgeving en functionaliteit zijn bij een website van groot belang. Daarnaast moet je website goed vindbaar zijn voor de zoekmachines. Is dit voor jouw website niet herkenbaar of heb je nog helemaal geen website? Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Hoe wij te werk gaan?

Wij gaan nooit zomaar te werk zonder dat we elkaar eerst hebben leren kennen. Elkaar ontmoeten en alles van elkaar te weten te komen doen zowel online als offline. In een vrijblijvende Explore-fase proberen wij het project volledig in kaart te brengen. Of dit nou een kleine website is of een groot project, wij behandelen elk project op dezelfde manier. Succesvol worden doen we namelijk samen! In het Explore-gesprek brengen wij de wensen, functionaliteiten, doelgroepen, kansen en zwaktes in beeld om de juiste stategie te bepalen.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Wij maken graag geheel vrijblijvend kennis met elkaar!

 


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Contact ons