E-commerce

Ben je op zoek naar een webwinkelsysteem die heel eenvoudig te beheren is en waar jij de focus kunt leggen op de verkoop van producten? De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan Fundamental. Een e-commerce systeem waarmee je binnen 6 weken kunt starten met online verkopen! 

In Fundamental ligt de focus op de inhoud van de webwinkel. Na 20 jaar weten we wel zo ongeveer wat goed scoort en wat de gebruiker van een systeem prettig vindt. Geen doolhof en wirwar aan knoppen en mogelijkheden, maar duidelijke scructuren die vooral gericht zijn om verkopen te realiseren. Want uiteindelijk is dat wat een webwinkel moet doen. 

Online verkopen realiseren

Een nieuwe webshop is een flinke klus, maar door onze jarenlange ervaring kennen wij de hobbels en de valkuilen op het gebied van E-commerce. We hebben al vele webwinkels mogen maken die zorgen voor een sterke groei in de online sales van onze klant. De webshop kan in de door jou gewenste stijl worden gebouwd of wij komen zelf met een idee. Bovendien zorgen wij voor een eenvoudige navigatie waardoor jouw bezoekers makkelijk de weg kunnen vinden. Wij bouwen een webshop gericht op online verkoop.

Een solide beheersysteem voor een succesvolle webshop

Zonder een goed beheersysteem is het tegenwoordig heel lastig om een succesvolle webshop te hebben. Google prikt overal doorheen en zonder een goede basis zal jouw webshop organisch niet goed gevonden worden. Ook zullen klanten afhaken bij een trage of niet goed werkende webshop. Een succesvolle webshop werkt uitstekend op verschillende apparaten en moet makkelijk te beheren zijn. Fundamental voldoet aan deze eisen en is heel makkelijk in gebruik. Binnen een aantal seconden maak je een nieuwe pagina aan of voeg je nieuwe producten toe. Een succesvolle webshop is dus niet alleen de juiste online marketing, maar ook een uitstekend werkend beheersysteem. 

Webshop op maat

Onze developers bouwen een professionele webshop die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Al onze webshops zijn zoekmachine vriendelijk, zodat je makkelijk gevonden kunt worden in bijvoorbeeld Google of Bing. Onze webshops zijn eenvoudig te onderhouden en uit te breiden zonder dat technische kennis noodzakelijk is. 


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Contact ons
Savannah Klasen
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Savannah!