Al meer dan 20 jaar ervaring in online groei.

Onze cultuur

Ondanks dat wij al sinds 2000 een onderdeel zijn van het digitale landschap, identificeren wij ons graag met termen als jong, dynamisch, fruitig & positief. Met een gemiddelde leeftijd van ergens in de 20 proberen wij elke dag met speels enthousiasme het avontuur weer aan te gaan. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit de sfeer en productiviteit verhoogd en dit alleen maar ten goede komt voor ieder project.

Samen streven naar succes

Bij Ittica Media is iedereen gelijk aan elkaar. Als je het nou de eerste stagedag is of dat je bijna onderdeel van het meubilair bent; iedereen draag top zijn of haar manier bij aan het project. En geen enkel project is hetzelfde. Dat is wat de bijzondere mix aan mensen zo speciaal maakt.

Aangezien samen werken bijna net zo belangrijk is als samen ontspannen, vinden we het belangrijk om dingen met elkaar te doen. Gezamenlijk lunchen en een wandeling in de buitenlucht staat dan ook iedere werkdag op het programma. Iedere vrijdag sluiten we de week af met een borrel onder het genot van vele sterke verhalen. Op de maandagochtend bij de koffiemachine moet dan maar weer blijken als de verhalen zijn waargemaakt! 

Savannah Klasen
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Savannah!