Content & design

Uitstraling is de eerste indruk van een merk of bedrijf. Het is de eerste indruk voor de doelgroep en in een paar seconden zal deze doelgroep bepalen of zij verder gaan lezen of dat zij een kijkje nemen bij de concurrent. Ittica Media ontwerpt naast websites ook complete huisstijlen, verzorgt productfotografie en andere soorten content. Als online mediabureau zijn we al jaren in en om Hoogeveen bekend. We zijn niet alleen in Nederland actief, maar ook internationale bedrijven waarderen onze grafische capaciteiten. Wij denken mee hoe wij jouw merk op de juiste manier kunnen positioneren met de juiste content en een goed design. 

Productfotografie

Veel ondernemers krijgen er mee te maken, de kwaliteit van je productfoto's zijn niet goed genoeg en elke foto ziet er eigenlijk net iets anders uit. Het verwachtingspatroon van bezoekers van webshops is daarentegen hoog en wanneer jij geen mooie productfoto's hebt, kan het maar zo zijn dat jouw klanten een kijkje nemen bij de concurrent. Fotografie is een belangrijk onderdeel van jouw webshop. Of je de foto's gebruikt voor je social media of voor je producten, je wilt dat de foto's de artikelen goed naar voren laat komen.

Wij van Ittica Media maken deze productfoto's op een professionele manier. Door productfotografie uit te besteden, heb jij meer tijd over om jouw producten te creëeren en om deze te versturen, iets wat je meer geld opleverd. Wij werken aan jouw imago door aantrekkelijke productfoto's te maken die ervoor zorgen dat jouw producten zichzelf gaan verkopen.

Huisstijl

Een huisstijl laten ontwikkelen? Onze grafische specialisten kunnen voor jou een pakkende huisstijl ontwerpen waarmee jouw bedrijf zeker weten een goede indruk achter laat.  Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf of organisatie opvalt en onderscheidend is ten opzichte van de concurrentie. Een goed design wekt namelijk vertrouwen bij de klanten. Een mooie huisstijl is dus geen overbodige luxe, maar essentieel voor succes.

Drukwerk

Ittica Media beschikt over een veelzijdig team dat altijd, samen met jou, een creatieve oplossing vindt. Zowel on- als offline zijn wij succesvol. Drukwerk is voor ons dus ook geen enkel probleem. Onze designers maken de mooiste flyers, raamposters of ander creatief drukwerk. 

 

Content creatie

Hoe krijg ik meer bezoekers? Hoe kan ik mijn omzet op mijn webshop verhogen? Hoe kom ik hoger terecht in de zoekresultaten van Google? Dit zijn vragen die wij vaak horen van onze klanten. Zoals je misschien weet is hier geen duidelijk antwoord op. Het succes hangt af van allerlei factoren en de juiste marketing strategie. Maar één ding is heel belangrijk, en dat is content creatie.

Content creatie is het creëren en delen van relavante informatie via de verschillende marketingkanalen, met als doel potentiële klanten te bereiken. Hierbij zijn mooie video's en afbeeldingen heel belangrijk. Heb jij de kennis of capaciteit voor content creatie niet in huis? Overweeg dan om je content marketing uit te besteden. Wij maken onderscheidende content en geven jouw onderneming een unieke look.


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Contact ons
Robin Speth
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Robin!