Het alternatief voor Magento 1.x

Sinds juni 2020 worden er geen kwaliteitsfixes meer uitgevoerd voor Magento 1.x. Dit houdt in dat er geen updates meer komen en iedere vorm van ondersteuning volledig komt te vervallen. Maar wat betekent dat voor mijn webshop? Het gevolg is dat er mogelijk data-lekken zullen ontstaan en dat de webshop langzaam uit zoekmachines verdwijnt. Niet handig als een groot deel van de omzet via de webshop wordt behaald en er allerlei persoonlijke data wordt beheerd. 

Het is daarom dus absoluut geen optie om door te gaan met de eerste versie van Magento. Maar wat is dan het alternatief voor Magento 1.x? Wij bieden een E-commerce systeem zonder zorgen! 

Magento complex in gebruik

Magento is speciaal ontworpen om allerlei ingewikkelde processen achter de schermen vloeiend te laten verlopen, zonder dat er veel technische kennis van de eindgebruiker wordt verwacht. Iedereen wil uiteraard een E-commerce systeem zonder zorgen. Echter, Magento is intussen uitgegroeid tot één van de meest complexe E-commerce oplossingen. Wellicht is dat nu net de reden waarom het nog niet echt storm loopt bij Magento 2. Tevens bevat Magento 2 nog niet de belangrijke plug-ins, koppelingen en bugfixes die vanuit versie 1 gewenst zijn. Wij begrijpen daarom als geen ander dat je op zoek bent naar een E-commerce systeem voor de toekomst. Een E-commerce systeem waarmee iedereen overweg kan. Een systeem dat zoekmachine vriendelijk is en waarbij niet alles 'standaard' is. En het allermooiste aan ons systeem? Met een doordacht plan is er altijd kans om maatwerk-functionaliteiten in te bouwen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Hoe nu verder? 

Wellicht kunnen wij je helpen bij het maken van de juiste keuze en helpen bij het vinden van het juiste alternatief voor Magento 1.x. Wij bieden namelijk een e-commerce systeem die eenvoudig in gebruik is, meertalig opgezet kan worden, standaard een SSL-certificaat bevat, in elk gewenst design gemaakt kan worden, waarbij diverse API-koppelingen mogelijk zijn en meer. 

Wij denken graag met je mee 

Wij denken graag met je mee om kansen om te zetten naar online groei. Ook voor jou als Magento 1.x gebruiker hebben wij het alternatief! Dus.. heb je geen tijd voor het uitvogelen van een ingewikkeld, nieuw webshop-systeem en wil je eenvoudig je webshop over kunnen zetten of vullen? Dan ben je bij Ittica aan het juiste adres. Daag ons uit, zodat we samen tot de juiste oplossing komen voor jouw Magento 1.x. probleem!


Creative Director
Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Dennis!