Ittica integreert een beheersysteem achter jouw platte website.

Een platte website voorzien van een beheersysteem

Het komt niet vaak voor, maar websites zonder beheersystemen worden nog gemaakt. Zo ook de website van Search & Finance. Het grote nadeel is dat enkel de websitebouwer invloed heeft op de content van de website. Je kan zelf niet makkelijk een woordje of tekst aanpassen waardoor een site niet actief blijft en meestal zijn relevantie verliest. Herken jij je hierin? Lees dan vooral even verder!

Help, mijn website heeft geen beheersysteem

Als jij nog beschikt over een mooie website zonder beheersysteem loop je vaak tegen 'het beheer' aan. Je kan zelf niks aanpassen en alles moet via de websitebouwer. Alles behalve efficiënt en achteraf ook nog een factuur ontvangen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig zijn er zijn nog genoeg mogelijkheden om jouw website te redden, want wij implementeren graag ons zelf ontwikkelde beheersysteem, Fundamental, achter jouw website of -shop.

Ittica koppelt het beheersysteem achteraf

Kenmerkend voor Ittica is het aandragen van maatwerk oplossingen. Door met jou in gesprek te gaan en te ontdekken hoe de structuur achter jouw huidige website loopt, kunnen we modules uit Fundamental toekennen aan jouw site. Stap voor stap kleden we het geheel aan waardoor onze developers op een gegeven moment exact weten wat ze moeten ontwikkelen.

Binnen een week ontvang jij een login om te ervaren hoe het beheersysteem werkt. Als alles naar wens werkt, kunnen wij Fundamental lanceren op het live domein waardoor jouw platte website is omgetoverd tot een website met beheersysteem. Ideaal toch?

Bezit jij nou ook nog een website zonder beheersysteem? Stuur ons gerust een berichtje en we bespreken samen met jou de mogelijkheden.

Contact

Bezoek de website
Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!