Volledige papierloze workflow.

Volledig papierloos te werk gaan

Volledig papierloos te werk gaan op de werkvloer, een wens van ondernemer met een snelgroeiend bedrijf en een hart voor de natuur. EFKA werkt al jarenlang met ons ERP systeem waarin mooie doorontwikkelingen gemaakt zijn. Het begon allemaal met een simpel facturatiebeheer dat is uitgebouwd gigantisch ERP systeem waarop verschillende afdelingen binnen het bedrijf hun dagelijkse informatie ophalen.

Een uitgebreid traject 

Een systeem groeit vaak mee als de klant ook groeit. Wij hebben van dichtbij de groei van EFKA mogen meemaken waardoor ons vraag naar het ERP systeem steeds geavanceerder werd. Tot op de dag van vandaag draait het meest complete pakket met een aantal op maat gemaakte functionaliteiten. Wat je allemaal voor functionalieiten kan verwachten? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Offerte beheer
  • Factuur beheer
  • Order beheer
  • Klant beheer
  • Productbeheer
  • Voorraad beheer
  • En nog meer mooie functionaliteiten

Een papierloos bestaan

Voor de productie zijn wij al jaren bezig om een papierloos te bestaan te ontwikelen. In de ontwikkeling van dit proces is Co Creation erg belangrijk: samen met de klant en verschillende stakeholders binnen het bedrijf de dialoog aangaan om de wensen en knelpunten te ontdekken. Alleen dan is het mogelijk om de overdracht tussen verschillende afdelingen papierloos te kunnen laten doen functioneren.

Een bestelsysteem om frames te configureren

Het ERP systeem draait voornamelijk voor de medewerkers intern. Desalniettemin wordt ook het bestelsysteem gevoed met de informatie vanuit het systeem. De klant van EFKA kan door middel van zijn eigen account zelf zijn eigen frames configureren. Enkelzijdig, vrijstaand of mt licht. Alles wat in het magazijn ligt, kan besteld worden in het bestelsysteem van EFKA.

Bezoek de website
Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Contact ons