Webshop op maat

Til jouw online business naar een hoger niveau met een nieuwe webshop op maat! Wij ontwikkelen professionele e-commerce systemen die aan jouw wensen voldoen. Onze professionals gaan geen uitdaging uit de weg. Wij helpen jou graag met een webshop die online scoort. Niet alleen in de zoekmachines, maar ook bij jouw klanten!

Voordelen van een webshop bij Ittica Media

Wij bouwen webshops op maat in ons eigen ontwikkelde beheersysteem Fundamental. De webshops zien er niet alleen mooi uit, maar ze zijn ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Geoptimaliseerd voor hoge conversieratio's en voor de zoekmachines, wat essentieel is om de verkoop van een webshop te maximaliseren.

Gebruiksvriendelijk: verhoog klanttevredenheid met een snelle webshop en een gebruiksvriendelijke interface

Maatwerk: volledig aan te passen naar jouw wens

Volledige vormgeving en ontwikkeling: van concept naar lancering

✔ Zoemachine vriendelijk: een webshop die scoort in de zoekmachines

Ik wil een adviesgesprek!

"Wij zijn de expert op het gebied van webshops op maat. Dankzij alle kennis en kunde onder één dak kunnen wij jou helpen daar waar nodig is!"

Waarom kiezen voor Ittica Media?

Een nieuwe webshop opzetten kan een uitdaging zijn, maar met onze ervaring en kennis van E-commerce kunnen wij jou helpen bij het creëren van een succesvolle webwinkel. Wij hebben al vele webwinkels ontwikkeld die hebben geleid tot een sterke groei in online verkopen voor onze klanten. De webshop kan volledig op jouw wensen worden afgestemd of wij kunnen je adviseren over de beste aanpak. Onze webshops zijn ontworpen om gericht te zijn op online verkoop en hebben een eenvoudige navigatie, zodat jouw bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken.

Plan een adviesgesprek in!

Wat onze klanten zeggen

Met veel plezier hebben wij inmiddels talrijke webshops mogen ontwerpen voor onze opdrachtgevers. Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze experts en dan plannen we een adviesgesprek in!

Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!