Fundamental.
Een solide basis voor ieder online succes

E-commerce platform

De keuze voor het juiste E-commerce platform is niet makkelijk. Het aanbod tegenwoordig is ontzettend breed en elk platform heeft zijn eigen expertise. Bij het ontwikkelen van een succesvolle webshop draait alles om conversie en een gemakkelijk bestelproces voor potentiële klanten. Ons team heeft jarenlange ervaring met webshops en e-commerceplatformen en wij denken graag mee over jouw wensen. 

E-commerce systeem Fundamental

Waarom E-commerceplatform Fundamental?

Ons eigen E-commerce platform Fundamental is dé basis voor het behalen van online succes. Onze professionals hebben jarenlang gewerkt aan ons eigen webwinkelsysteem waarin de nieuwste features zijn verwerkt. Fundamental biedt oplossingen voor alle aanvragen op maat. We kunnen de webshop inrichten naar jouw wensen. Maar waarom ons E-commerceplatform de beste is?

  • Eenvoudig in gebruik; nieuwe pagina's en producten kunnen zelf worden beheerd en aangemaakt
  • Meertalig mogelijk; content kan worden vertaald per verschillende taal
  • Makkelijk uit te bouwen; Fundamental is een beheersysteem dat makkelijk kan worden uitgebouwd met extra functies zoals blogs en nieuwsitems
  • Technisch zoekmachine vriendelijk geoptimaliseerd; Fundamental biedt alle functies waarmee jouw website zoekmachine vriendelijk geoptimaliseerd kan worden
  • SEO scores; in het systeem zijn SEO scores zichtbaar, zo kun je eenvoudig zien welke pagina's een optimalisatie nodig hebben
  • Support en beheer; aansluitend bij jouw wensen en behoeftes

Online verkopen realiseren met een E-commerceplatform

Wij hebben al vele webwinkels mogen maken die zorgen voor een sterke groei in de online verkopen van onze klanten. De webshop kan volledig in de door jou gewenste stijl worden gebouwd. Wij zorgen voor een eenvoudige navigatie voor jouw potentiële klanten. Bezoekers kunnen de juiste producten vinden en dit zorgt voor een groei in de online sales. Bij Fundamental ligt de focus op inhoud van de webwinkel. Wij weten met onze ervaring wat goed scoort en wat de gebruiker van een systeem prettig vindt. Duidelijke structuren die vooral gericht zijn om verkopen te realiseren. 

Maar hoe wordt de webshop online gevonden?

Alleen een e-commerceplatform zorgt er helaas niet voor dat jouw nieuwe webshop direct online verkopen realiseert. De juiste doelgroep moet de webwinkel namelijk wel online kunnen vinden. Met behulp van online marketing kunnen wij daarvoor zorgen. Wij zijn een expert op het gebied van SEO en zorgen ervoor dat jouw webshop (gratis) wordt gevonden in de zoekresultaten van Google. Met SEA zetten wij conversiegerichte campagnes in voor het behalen van een maximaal rendement. 

Een gratis demo aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden betreft ons eigen e-commerceplatform Fundamental en of deze aansluiten bij de wensen van jouw nieuwe webshop? Plan gerust een afspraak in met onze specialisten en bespreek alle mogelijkheden. 

Gratis demo aanvragen