Een website laten maken in Hoogeveen

Al meer dan 20 jaar ervaring in online groei en toch weten sommige bedrijven uit Hoogeveen niet van het bestaan van Ittica Media. Je zult je afvragen hoe dat kan... Wij hebben het voor elkaar gekregen om, stilletjes, keihard te werken aan projecten die wij voor verschillende gerenommeerde bedrijven in binnen-en buitenland hebben gedaan. Wij blazen niet hoog van de toren en zullen ook niet van de daken schreeuwen dat wij de beste zijn. Wij horen je denken... hoe komen ze aan hun klanten. Heel simpel! Werk opleveren dat goed is en waar een klant blij van wordt.

Toch vinden wij dat het tijd wordt dat de bedrijven in Hoogeveen onze werkwijze en ons platform gaan leren kennen! Voor een select aantal ondernemers in Hoogeveen hebben wij inmiddels namelijk een website of webshop mogen lanceren. En niet zonder succes! Webshops die in het verleden geen winst maakte of waarop helemaal geen bestellingen op binnen kwamen zijn inmiddels winstgevende webwinkels geworden.

Neem contact op

Website maken in Hoogeveen

Wanneer je een website of webshop laat maken bij Ittica Media zul je te maken krijgen met onze werkwijze en van deze werkwijze wijken wij niet graag af. De reden dat wij hier niet graag van afwijken zit hem in de succesformule. In de afgelopen jaren hebben wij door veel praktijkervaring continue aan onze werkwijze geschaafd... en dat ging echt niet altijd goed ;-). Ook wij hebben echt wel projecten gehad die zijn mislukt of volledig uit de klauwen zijn gelopen qua projecttijd. Maar wij hebben daar iets meegedaan en dit werpt zijn vruchten af! Het geheim zit hem vooral in de samenwerking en een gedegen explore-fase.

Voordat wij starten met maar één regel code of creatief design, nemen wij samen de doelstellingen door en bepalen we samen welke online strategie we gaan hanteren.

Wij ontwerpen jouw nieuwe website

Na de explore fase is voor ons duidelijk wat de doelstelling van het project is en waar jullie doelgroep zich bevindt. Met deze informatie kunnen wij starten met het ontwerpen van jouw nieuwe website. Wij denken mee hoe een website het beste zal aansluiten aan jouw bedrijf. Hierbij houden we altijd het doel van de uiteindelijke website in onze achterhoofd. Zonder deze informatie is het voor ons ook heel lastig om een webdesign te ontwikkelen. Een website is een online visitekaartje en hiermee wil je natuurlijk altijd een goede eerste indruk achter laten. Wij hebben jaren ervaring in het designen van mooie websites die ook nog eens gebruiksvriendelijk, mobielvriendelijk en zoekmachine vriendelijk zijn.

Maatwerk website of webshop?

Of je nou een maatwerk website of webshop wil bouwen of een wat eenvoudigere website, onze werkwijze zal niet veranderen. Ben je op zoek naar een website die er alleen maar mooi uitziet? Dan moet je niet bij ons zijn! Wij zeggen altijd dat "Kunst aan de muur moet hangen". Hierover gesproken... een goed voorbeeld van een succesvolle webshop met maatwerk configurator is www.mijntextielfoto.nl. Wanneer je tijd hebt, moet je maar eens een kijkje nemen. 

De vraag is dus of je wil betalen voor een kunstwerk van een paar duizend euro dat je aan de muur kan hangen, of dat je met ons een explore-fase wil gaan doen, zodat wij kunnen aantonen dat wij jouw website of webshop winstgevend kunnen maken. Een explore-fase doen wij trouwens altijd vrijblijvend, want na de explore-fase kunnen wij pas bepalen wat het project moet gaan kosten. Nou horen wij je alweer denken... dat zal wel een duur geintje worden. Na 20 jaar weten wij inmiddels dat wij zeer concurrerende prijzen hanteren. Zullen we samen een kop koffie of thee doen? Vraag een adviesgesprek aan en laat in de omschrijving meteen even weten wat je het liefst drinkt!

Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!