Internetbureau Hoogeveen

Internetbureau Ittica Media biedt het complete plaatje. Wij ontwikkelen niet alleen de mooiste websites en webshops vanuit ons kantoor in Hoogeveen, maar wij kunnen ook de modules op maat maken en online marketing uitvoeren. Zo is jouw nieuwe website niet alleen heel stijlvol en gebruiksvriendelijk, maar ook geoptimaliseerd zodat je goed scoort in de zoekmachines.

Een nieuwe website of webshop bouwen

Een nieuwe website of webshop laten bouwen moet geen kostenpost, maar een investering zijn. Wij bouwen websites die er niet alleen mooi uit zien, maar ook makkelijk te onderhouden zijn, mobielvriendelijk en zoekmachinevriendelijk zijn. Met deze combinatie zorgen wij voor meer leads, sales en traffic op de website. Maar voordat wij beginnen met het bouwen of ontwerpen van een website, vindt onze Explore-fase plaats.

Explore-fase

Nadat er contact is geweest over een eventueel project, starten wij de Explore fase, het maakt niet uit of dit voor een nieuwe webshop is of voor een online marketing strategie. Deze werkwijze doorlopen wij in alle verschillende projecten. In het Explore-gesprek proberen wij zoveel mogelijk informatie te vergaren om jouw wensen, doelgroepen, doelstellingen en kansen concreet te maken. Met deze informatie kunnen wij strategisch meedenken over hoe jouw nieuwe website of organische vindbaarheid nog succesvoller kan worden.

Wanneer jij akkoord bent met de Explore-fase en de doelstellingen die wij hebben opgesteld, starten wij met de Create-fase. In deze fase komen onze creatievelingen om de hoek kijken. De website wordt ontworpen en social media content of productfotografie wordt gecreërd binnen deze fase. Na het ontwerpen en goedkeuren van het design, kunnen onze developers starten met het bouwen van de website. Dit gebeurt vanzelfsprekend in de fase Develop. Tijdens deze fase wordt er ook uitvoerig getest, zowel met projectleden als daadwerkelijke gebruikers. Tot slot komt de fase Connect. Tijdens deze fase - die eigenlijk nooit stopt - doen wij er alles aan om de doelgroep te bereiken en te behouden. Wij adviseren en optimaliseren waar nodig zodat jouw nieuwe website vindbaar is in de zoekmachines. Deze werkwijze is ontstaan na meer dan 20 jaar ervaring en het succesvol afronden van verschillende projecten. 

Ittica Media als jouw partner: samen online groeien!

Onze websites en webshops zijn resultaatgericht, perfect vindbaar in de zoekmachines en zien er ook nog eens schitterend uit. Klanten navigeren makkelijk door je website heen en nieuwe producten toevoegen is met 1 druk op de knop! Met ons eigen beheersysteem Fundamental is het ook mogelijk om jouw website in meerdere talen online te zetten. 

Maar niet alleen een goede website is genoeg om jouw bedrijf online vindbaar te maken. Marketing heeft hier een hele grote rol in. Met een combinatie van verschillende marketingactiviteiten zoals SEO, SEA, Social Media en E-mailmarketing zorgen wij ervoor dat jouw website op die 1e pagina van Google terecht komt. 

Contact

Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!