Webdesign Hoogeveen

Op het moment dat je een nieuwe website of webshop wil laten maken, ga je toch eerst even een vooronderzoek doen. Zo ben je waarschijnlijk ook bij ons terecht gekomen! Wij zouden namelijk precies hetzelfde doen. Wij van Ittica Media helpen ondernemers uit en rondom Hoogeveen met het maken van een succesvolle profesionele website.  Ook wanneer onze creatives een spetterend webdesign maken, doen wij vooraf een uitgebreid onderzoek. Wij noemen dat ook wel de explore-fase. In deze fase van het project brengen wij o.a. in kaart wat de doelgroep en doelstellingen zijn.

De vorm en oplossing

Om tot een functioneel design te komen gaan onze creatives uit Hoogeveen eerst aan de slag met een Lo-Fi webdesign waar alle elementen van de website in kaart worden gebracht. Aan de hand van het explore document wordt er met lijntekeningen bepaald welke onderdelen in het design naar voren moeten komen. Wij stoppen pas als jij tevreden bent met het webdesign. Daarom zijn wij de juiste partner voor het maken van professionele droomwebsites. 

Wanneer het Lo-Fi webdesign geheel is goedgekeurd beginnen de creatives aan een Hi-Fi webdesign waarin de website helemaal tot leven komt met de juiste kleuren, plaatjes, lettertypes etc. De functionaliteit wordt vertaald naar een modern design waar de bezoeker zich thuis voelt. Wij laten jouw website of webshop snel en goed online staan. 

webdesign inHoogeveen

Gebruiksvriendelijkheid en uitstraling

Bij het maken van een webdesign staat uitstraling en gebruiksvriendelijkheid altijd centraal. Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte websites en webshops, kunnen wij ons benoemen tot de expert van Hoogeveen. De websites zijn gebruiksvriendelijk, zoekmachine vriendelijk en mobielvriendelijk. Dit zorgt er voor dat jouw website online gevonden wordt, een mooie uitstraling heeft en heel makkelijk is in gebruik. 

Webdesign in Hoogeveen

Onze designs worden digitaal zichtbaar gemaakt, zodat de klant ook echt het gevoel krijgt dat er naar een website gekeken wordt. Om wille van het milieu drukken wij de designs dus ook niet af op papier. We gaan het kunstwerk immers toch niet aan de muur hangen.

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en welke verbluffende ontwerpen wij reeds hebben gemaakt? Laten we dan een afspraak maken om eens te brainstormen over de mogelijkheden. Wij laten ons graag verrassen en wij verrassen jouw graag! Drink je koffie of thee?

Neem contact op