Webwinkel laten maken

Heb jij een fysieke winkel, maar krijg je van klanten vaak de vraag of het mogelijk is om bij jouw winkel ook online te bestellen? Of wil je gewoon graag een online winkel beginnen? Voor een professionele webwinkel ben je bij Ittica Media aan het juiste adres. Met ons eigen beheersysteem Fundamental, kun je bij ons een gebruiksvriendelijke, mobielvriendelijke en zoekmachinevriendelijke webwinkel laten maken

Wat is een webwinkel?

Een webwinkel is heel makkelijk gezegd, een online winkel. Het is een snelle en relatief goedkope manier om een eigen bedrijf te starten. Je hebt geen bedrijfspand nodig en het beheer kan vanuit huis. Ook is een webwinkel naast een fysieke winkel een extra verkoopkanaal om nieuwe klanten te werven. Klanten kunnen op elk gewenst tijdstip een bestelling in je webshop plaatsen en een vervolgaankoop is makkelijker te realiseren met behulp van nieuwsbrieven en updates.

Een webwinkel van Ittica Media laten maken

Met een webwinkel van Ittica Media zet je op een effectieve manier jouw onderneming op de kaart. Onze online winkels staan binnen een handomdraai live wat jou veel tijd bespaart, wij weten namelijk als geen ander dat er eigenlijk altijd tijd tekort is als ondernemer. Met onze webwinkels bied je de klanten een stukje extra service en het is ontzettend belangrijk voor de online vindbaarheid van je onderneming. Onze webshops zijn heel makkelijk in gebruik wat een groot voordeel is als je start met een online winkel. Producten en nieuwe pagina's zijn eenvoudig toe te voegen waardoor er snel geschakeld kan worden. Hieronder lees je alle voordelen van een Fundamental webwinkel van Ittica:

  • Goede uitstraling naar de klant
  • Maatwerk mogelijk
  • Makkelijk in gebruik
  • Uit te bouwen met extra functies
  • Multi-language systeem mogelijk
  • Zelf toegang tot het beheer
  • Een snelle webshop
  • Solide basis voor online marketing

Onze werkwijze

Het maakt voor ons niet uit of een project groot of klein is, wij werken altijd met onze 4 stappen fase. Na meer dan 20 jaar lang ervaring hebben we deze werkwijze ontwikkeld en inmiddels hebben we al talloze verschillende succesvolle projecten afgerond. Onze 4 stappen zijn Explore, Create, Develop en Connect. Iedere fase brengt verschillende activiteiten met zich mee en voor ons is het belangrijk dat jij als klant meegenomen wordt in het proces. Lees gerust meer over onze uitgebreide werkwijze.

Online groeien met een webwinkel

Met een webwinkel kun je een enorme doelgroep bereiken, alleen dit gaat niet vanzelf. Een webshop laten maken kunnen wij eenvoudig en snel, maar met alleen een webshop kom je er natuurlijk niet. Met deze webshop moet je de juiste doelgroep kunnen bereiken. Om online te kunnen groeien met je nieuwe webwinkel is de juiste marketing strategie hier heel belangrijk. Deze strategie is een combinatie van verschillende kanalen die worden ingezet om jouw doelstellingen te kunnen behalen. 

Webwinkels zijn populairder dan ooit te voren en elke dag komen er weer nieuwe concurrenten en ontwikkelingen bij. Onderscheid je van deze concurrenten met het laten maken van een professionele webwinkel van Ittica. Wij denken continu mee over het behalen van online groei met jouw webwinkel en we spelen in op de nieuwste ontwikkelingen. Ons team aan specialisten zorgt ervoor dat jouw webshop vanaf elk apparaat te gebruiken is, er mooi uit ziet, makkelijk in gebruik is en online te vinden is door de doelgroep. 

Gratis demo aanvragen