Zakelijke website laten maken

Een zakelijke website laten maken is de basis voor ieder online succes. Is jouw website toe aan een upgrade of wil jij een compleet nieuwe website? Wij bouwen websites die klanten binnenhalen en zorgen met meer dan 20 jaar lang ervaring voor online groei. 100% maatwerk en met ons zelf ontwikkelde CMS Fundamental. Ook iets voor jouw bedrijf?

Een professionele website voor jouw bedrijf

Als ondernemer ben je op zoek naar een professionele website. Een website is een investering die bepalend is voor het online visitekaartje voor jouw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van mooie en krachtige websites, maar voordat wij dit kunnen realiseren plannen we samen met jou een gesprek in om achter de wensen en ideëen van de nieuwe, zakelijke website te komen.  Wij kunnen deze websites op maat maken zodat met de nieuwe website de juiste doelgroep kan worden bereikt. Bij het maken van deze professionele websites verliezen we nooit de wensen van de klant uit het oog en houden wij jou altijd op de hoogte van de projectontwikkelingen. 

Professioneel webdesign

Als professioneel webdesigner in Hoogeveen zorgen wij voor de juiste uitstraling van je nieuwe website. Het is namelijk de eerste indruk voor de doelgroep en in de eerste paar seconden zal de doelgroep gaan bepalen of zij verder gaan kijken of dat ze een kijkje nemen bij de concurrent. Bij het designen van de website is het belangrijk dat we jouw visie, missie en bedrijf goed begrijpen. Bezoekers laten zich vaak leiden door visuele informatie. Bij een website die betrouwbaar overkomt is de stap om een bestelling te plaatsen of een contactformulier in te vullen een stuk kleiner dan een website met een verouderd webdesign.

Welke voordelen bieden Fundamental websites?

Fundamental bevat in de basis alle broodnodige functionaliteiten om een website of webshop te beheren. Maar wat ons CMS onderscheidt van de bekendere namen zoals WordPress en Magento:

  • Eenvoudig schakelen naar maatwerk
  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachines
  • Direct schakelen met marketing
  • Onderscheiden van de massa

Een verdere toelichting op de voordelen van ons eigen beheersysteem lees je hier

Een zakelijke website online vindbaar maken

Een fundamental website is geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Dit betekent dat het systeem alle functies bevat die Google aantrekkelijk vindt. Zo kan jouw website online beter gevonden worden. Maar met alleen een goede website kom je er niet. Om de juiste doelgroep te bereiken en deze te behouden is zoekmachine optimalisatie ook heel belangrijk. Met relevante content en de juiste technieken zorgen wij voor een hogere, organische vindbaarheid. 

Contact