SendCloud koppelen aan je webwinkel

Voor veel webwinkeliers komt het onnodig overtypen van adressen bij een vervoerder bekend voor. Wat heel veel webwinkeliers niet weten, is dat een koppeling met een vervoerder tegenwoordig eenvoudig is opgezet. Het bespaart je zo veel tijd en fouten dat de geringe investering in no-time is terugverdiend.

Direct labels afdrukken bij je bestellingen

Zodra de bestellingen een beetje beginnen te lopen, wordt het overtypen van adressen en bestellingen al snel een vervelend klusje. Toch blijven heel veel webwinkeliers dit standaard doen. Maar wat als je webshop zo succesvol begint te worden dat de kans op foutieve adressen invoeren, met als gevolg veel retouren, steed groter wordt? Voor de webwinkel PVC Kliktegel hebben wij een SendCloud koppeling mogen realiseren waarbij de labels met 1 druk op de knop uit de labelprinter rollen en het pakket automatisch is aangemeld bij de vervoerder.

Automatisch labels afdrukken en voorkom retouren

De meeste fouten worden gemaakt door het overtypen van adressen van systeem A in systeem B. Hierdoor is de kans op een retour enorm groot met allerlei gevolgen. Een klant die niet tevreden is omdat zijn pakket vertraging heeft opgeleverd en als webwinkelier wordt je niet blij van de dubbele transportkosten. Met de koppeling van SendCloud is dit uiteraard veleden tijd! Nooit meer perongeluk het factuuradres bij het afleveradres invullen... met één druk op de knop rolt er namelijk een label uit de printer en wordt het pakket aangemeld. Bij SendCloud heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende vervoerders. Door de SendCloud koppeling te integreren in jouw webwinkel haal je direct alle pakketvervoerders in huis die wereldwijd verzenden.

Jouw webwinkel koppelen met SendCloud?

Wanneer je de grote voordelen SendCloud ook graag wil gebruiken en je hebt geen technische kennis van het koppelen van SendCloud, dan helpen wij je daar graag bij! De API-koppeling die wij hebben gerealiseerd is natuurlijk niet alleen geschikt voor ons eigen e-commerce platform. Ook in andere webwinkels kunnen wij de API prima inbouwen.

Sencloud koppeling webwinkel

Wil je daar meer informatie over of een demonstratie zien van de toepassing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Drink je koffie of thee?


Founder
Mark Ijmker
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mark!