E-mailmarketing

Dagelijks krijgen we tientallen mails en nieuwsbrieven binnen in onze inbox van verschillende bedrijven. Bij e-mailarketing benader jij je klanten direct door ze een e-mail te versturen. Het doel hiervan is klanten winnen, klanten binden en klanten te overtuigen. Het is een belangrijke schakel binnen de Customer Journey omdat het een ideaal middel is voor relatiebeheer. E-mail is een krachtig en effectief marketingmiddel en hierin investeren is daarom zeker de moeite waard. 

Waarom e-mailmarketing inzetten?

Een e-mail versturen biedt verschillende voordelen. Het is een snelle manier van communiceren, het kost weinig tijd, je blijft in beeld bij bestaande klanten en het heeft vaak een minder commercieel karakter. Mensen schrijven zich in op de nieuwsbrief en daarom kun je er vanuit gaan dat zij al interesse hebben in jouw producten of diensten. 

E-mailmarketing heeft al jaren de hoogste ROI van alle marketingkanalen. Met deze vorm van marketing benader je jouw klant op een persoonlijke manier. Door het verzenden van een e-mail bouw je een relatie op met de klant en vergroot je de kans op een herhalingsaankoop, maar e-mailmarketing is ook geschikt om nieuwe klanten te werven. Je stuurt aanbiedingen en acties namelijk direct naar potentiële afnemers, Hierdoor blijven zij niet alleen op de hoogte van jouw bedrijf, maar worden zij ook gestimuleerd om een nieuwe aankoop te doen. Met e-mailmarketing breng je goedkoop, persoonlijk en snel een boodschap over naar de doelgroep. 

Ittica Media & E-mailmarketing

Ittica Media weet als geen ander hoe je e-mailmarketting op een effectieve manier inzet. Wij helpen jou om alles eruit te halen wat erin zit. We kijken naar de doelstellingen en bepalen de juiste marketing strategie. We verrijken klantdata en zijn continu bezig met het verbeteren van je resultaat door slimme A/B-tests. Het analyseren van e-mailmarketing is voor ons eenvoudig en daarom kunnen wij snel schakelen binnen onze strategie om zo een effectieve e-mailcampagne op te zetten. 

Wij zijn een full service marketing bureau en wij combineren e-mailmarketing dan ook graag met SEO, SEA en Social Media. Via Facebook is het namelijk weer mogelijk om nieuwe e-mailadressen te verzamelen en zo nieuwe klanten te trekken voor je mailings. 


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Contact ons