Zoekmachine advertenties (SEA)

Je geeft maandelijks een behoorlijk bedrag uit aan advertenties, maar toch ben je niet helemaal tevreden over het resultaat. Je vindt de kosten per conversie te hoog en had verwacht meer groei te kunnen behalen. Ook lukt het je maar niet om de vinger op de zere plek te leggen. Er zou eigenlijk eens een echte SEA specialist naar moeten kijken. SEA is tegenwoordig veel meer dan een paar woordjes inkopen en dan zichtbaar maken in de betaalde plekken van Google en Bing.  Ittica media helpt jou met het juist instellen van je Google ads campagnes en wij zorgen ervoor dat deze goed aansluiten bij jouw bedrijfsdoelstellingen voor het behalen van een maximaal rendement. 

Google Adwords toepassen

Met Google Adwords kun je adverteren in de zoekresultaten van Google. Advertenties worden ingezet door het gebruik van zoekwoorden waar jij graag op gevonden wilt worden. Deze advertenties komen boven de organische resultaten te staan op de zoekresultatenpagina's. Advertenties kunnen bestaan uit tekstadvertenties en Google shopping. Bij Shoppingadvertenties komen de productafbeeldingen naar boven.

 

Bron: Google

Bij SEA betaal je per klik op jouw advertentie, dit noemen ze ook wel pay-per-click (kosten per klik). Bij het instellen van deze zoekmachine advertenties houden wij rekening met de juiste doelgroep en behalen wij resultaat op kort termijn. 

Voordelen van SEA

  • Betalen per klik
  • Resultaten behalen op kort termijn
  • Snelle manier om awareness te creëren
  • Gemakkelijk-AB testen van content
  • Transparant; meten & bijsturen op data
  • Hogere posities in zoekresultaten
  • De juiste doelgroepen bereiken

SEA bureau: maximaal rendement

Met de inzet van advertenties op Google geven wij jouw omzet een boost. Door het tonen van advertenties leiden we meer bezoekers naar je website. Het inzetten van een succesvolle online marketing strategie is niet eenvoudig. De mogelijkheden van van zoekmachine advertenties zijn tegenwoordig vrijwel oneindig en de ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel. De hulp van SEA bureau Ittica Media kan jou helpen voor het behalen van een maximaal rendement op het gebied van advertenties.

 

 

 


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Contact ons