Professionele website laten maken

Wil je een professionele website laten maken en ben je op zoek naar een betrouwbaar, vriendelijk en flexibel webdesign bureau? Ittica Media kan je helpen! Wij realiseren mooie, functionele en professionele websites op maat. Onze experts maken een waanzinnig design, we hebben een uitstekend zelf ontwikkeld CMS en we bieden de beste service. Met deze combinatie zetten we jouw onderneming met een professionele website op de kaart en zorgen wij voor online groei. 

Tijd voor een professionele website die online presteert?

Je hebt al een website maar deze is eigenlijk verouderd, werkt niet meer naar behoren en je wil deze overzetten naar een nieuw systeem of je wil een compleet nieuwe website op maat laten bouwen, alles is mogelijk bij Ittica. Onze websites hebben een solide basis voor marketing. Dit betekent dat het systeem functies heeft om de pagina aantrekkelijk te maken voor Google, zo kunnen we jouw onderming in combinatie met online marketing, online beter laten presteren. Wij zetten diverse middelen in om te zorgen dat je een constante toestroom aan relevante bezoekers naar jouw website krijgt. Dit zorgt voor meer klanten en dus ook voor meer omzet. Onze websites zijn goed uit te bouwen en heel makkelijk in gebruik. Je hebt zelf toegang tot het beheer en nieuwe pagina's zijn heel makkelijk toe te voegen. 

Onze werkwijze

Wij bouwen professionele websites met ons eigen beheersysteem. Dit is een content management systeem waarmee je zelf wijzigingen aan de website kunt aanbrengen en die heel eenvoudig in gebruik is. Multi-Language is mogelijk en als er problemen ontstaan zorgen wij ervoor dat wij altijd voor je klaar staan. In principe kunnen wij eigenlijk bijna alles maken, omdat wij volledige websites op maat maken. Maar met ons bestaande design kunnen wij jouw nieuwe website binnen 2 weken al online hebben. Het maakt voor ons niet uit of wij een volledig nieuwe website op maat maken of gebruik maken van een bestaand design, bij alle projecten volgen wij ons 4 stappen plan Explore, Create, Develop en Connect.

Explore

Na het contact over een eventuele nieuwe website, hebben we als eerst een uitgebreid Explore-gesprek. In dit gesprek proberen wij zo veel mogelijk informatie te verzamelen om zo achter de wensen en ideëen van jouw nieuwe website te komen. Met deze informatie kunnen wij een strategie bepalen waarmee we jouw visie van een website of webshop kunnen realiseren.

Create

Wanneer we alle nodige informatie in de Explore-fase hebben verkregen, starten onze creatievelingen met de Create-fase. Hier maken wij een eerste ontwerp van de nieuwe website. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een uniek design creëren dat precies aansluit op de gewenste uitstraling, zonder in te leveren op conversiegerichtheid of gebruiksvriendelijkheid. Jij als klant wordt voortdurend op de hoogte gehouden en meegenomen in dit proces, zo heb je altijd de mogelijkheid om feedback te geven of je wensen aan te passen. 

Develop

De fase Develop is een centraal onderdeel voor het laten maken van een website. In deze fase wordt je website ook écht gebouwd. Onze developers maken op maat gemaakte modules in Fundamental (ons eigen CMS). Tijdens de develop-fase staat testing hoog in het vaandel, want niks is zo irritant dat zaken meerdere keren heen en weer moeten. Nadat het intern is getest, betrekken wij jou (als het kan ook gebruikers) bij dit proces.

Connect

In de fase connect zorgen wij ervoor dat je website ook bij de juiste doelgroep terecht komt. Onze marketing specialisten adviseren hier waar nodig en kunnen op verzoek de website inhoudelijk optimaliseren zodat jouw website online beter presteert. Met de juiste marketing strategie kun je de doelgroep bereiken en doelstellingen behalen. 

Naast het maken van een professionele website zijn wij er ook voor zaken als het ontwerpen van een visitekaartje, folder en logo. We kunnen jouw producten fotograferen zodat de kwaliteit en betrouwbaarheid van je website stijgt en staan klaar op elk gebied van online marketing.

 

Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!